ДНІПРОВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ №28 ДМР


remember me

 

News

News: 795
Mar 3, 2018

Рій нашої школи "Дніпряни"гідно виступив на міському відбірковому етапі національно-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

Яскравий творчій виступ нашого рою у конкурсах "Ватра" та "Впоряд" був відмічений журі конкурсу
Mar 2, 2018

Вітаємо переможців Фестивалю-конкурсу "Artrave"

Хор "Домісолька" отримав диплом фестивалю 1 ступеня з піснями: "Україна" та "Алілуйя"- солістка Марічка Десятерік, керівник - Матохіна В.М.
Mar 1, 2018

Випуск програми "Free Time" з турніру по "Лазертагу".

Постійні ведучі рубріки - учні 8-А класу Сітенков Миколай та Гетало Марія презентують турнір у нашій школі.
Feb 28, 2018

"Майбутні олімпійці"

В останній день зими для учнів 6х класів пройшло спортивне свято "Майбутні олімпійці", присвячене зимовим Олімпійським іграм, які тільки но завершилися. Перемогла у змаганнях команда 6Г класу, ІІ місце -6 А, ІІІ - 6В, IV - 6Б клас. Свято підготували та провели студенти -практиканти Придніпровсьої державної академії фізичної культури і спорту. Вони ж виступили з показовими номерами.
Feb 27, 2018

Змагання юних грацій

Пройшли традиційні шкільні змагання з художньої гімнастики. У старшій віковій групі місця розподілилися наступним чином: І - Соболь Арина, ІІ - Дибра Софія, ІІІ - Караван Софія. Серед молодших гімнасток І місце - Когай Маша, ІІ - Попрожук Софія, ІІІ - Прокапало Даша, Кельченко Таня. Гімнастки, які не зайняли призові місця, стали переможницями у різних номінаціях.
Feb 21, 2018

Музейний урок

В історичному музеї імені Д.Яворницького вчитель історії Деревягіна Наталія Степанівна провела Відкритий музейний урок для учнів 8-Б класу
Feb 21, 2018

Квест до Дня рідної мови

6 тисяч варіантів. Саме стільки мов зараз налічується у світі. Майже половині з них загрожує вимирання. Аби зберегти мовне різноманіття, рішенням ЮНЕСКО 21-ше лютого проголошено Міжнародним днем рідної мови. У коханні до рідного слова зізнавались й школярі. В 28-мій сьогодні провели патріотичний квест.
Feb 16, 2018

Благодійна акція "Монетки"

Учні 2г, 3в, 4в, 4г класів зібрали дрібні монетки та взяли участь у благодійному змаганні "Монетки діткам" до Всесвітнього дня онкохворої дитини
Feb 15, 2018

Всеукраїнський конкурс "Учитель року - 2018" у номінації "Фізична культура"

Щирі вітання вчителю фізичної культури Федоренко Євгенію Олександровичу, який став переможцем міського туру та посів третє місце в обласному турі Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2018" в номінації "Фізична культура"
Feb 15, 2018

Масляну святкували, зиму проводжали, весну зустрічали!

Яскравим фольклорним святом відсвяткували Масляну учні початкової школи. Водили хороводи, співали, танцювали, грали в народні ігри та смачні млинці куштували!